Brussels Restaurants and Dining

29/6/2011Brussel heeft veel verleden tijd activiteiten en een van hen is uit eten gaan en om deze reden, er zijn nogal een aantal restaurants en eetgelegenheden waar de bezoekers kunnen verscheidenheid van levensmiddelen monster. Ze kunnen ook een bezoek aan een aantal coffeeshops en cafes waar ze kunnen genieten van maaltijden uit de uitgebreide menu's, langs de kant van de taarten en drankjes aangeboden. Naast de lokale keukens, kunnen de bezoekers ook internationale gerechten van over de hele wereld.

Waar te eten
De bezoekers vindt u een aantal van zeevruchten restaurants in de buurt van de Sainte Catherine gebied en dicht bij de populaire vismarkt, naast de Place St. Gery. Wie op zoek is voor warme snacks kunt controleren chip winkels of Frituurs, waarvan de meeste in groepen vinden op de Rue di Marche aux Herbes, waar ze met Franse frietjes worden geserveerd tegen betaalbare kosten. Ze kunnen hier de broodjeszaken, die ook zijn te vinden in deze locatie, maar dicht bij de bakkerijen en Brussel 'hamburger-keten, Quick.

Degenen die zoals Grieks restaurant in de stijl, vinden ze een aantal van hen in de Guru du Midi gebied, vooral langs de Rue d'Argonne. Zelf cateraars of die op zoek zijn naar items voor de picknicks vindt er ook een aantal plaatsen uit te checken, met inbegrip van dichtbij en in de trein station, waar ze een supermarkt die verscheidenheid van punten op een dagelijkse basis biedt te vinden.

Bezoekers onder de begroting vindt u een groot aantal goedkope opties op de Sanblon District, gelegen aan de Watteeustraat en de Rue des Sablons. De restaurants bieden een breed scala van hoogwaardige voedingsmiddelen, zoals salades, pita's en tal van vegetarische keuzes. Ze kunnen ook genieten van een aantal betaalbare Turkse Pizza gewrichten gelegen aan de Rue du Meridian Street en de Haachtsesteenweg. Andere gebieden om deze goedkope maaltijden vinden zijn rond Ixellese, Marollen, in de buurt van de rommelmarkt waar ze de Italiaanse keuken, straten zoals de Stassartstraat en de Rue St. Boniface monster. De bezoekers kunnen ook kijken op de verschillende Cheap Hotels in Brussels als velen van hen hebben restaurants of cafes die een hoge kwaliteit nog betaalbaar lokale en internationale gerechten en een breed scala aan drankjes en snacks aan te bieden.

Category : reserved to connected users Print